Värme, Konfa, Morsdag

Hej!
Jag vet att de har vart lite dålid uppdratering men jag har tyvär vart lite upptagen! Som ni kanske ser i rubriken så vet ni nog vad jag har gjort men de har också hänt lite andra saker som jag berättar om senare..
Konfan gick iaf bra! Var lite nervös innan jag skulle gå in, sen så var de typ 30 grader och jag höll på att dö för vi stog typ med de där jävla koporna i 30 minuter i sol ute.. haha!

Sen när prästen skulle lägga sin hand på mítt huvud höll jag på att dö.. men jag skratta iaf inte så det hördes iaf;) Sen när vi kom ut så var hela feta släkten ute(not) haha och sa grattis osv osv!! Sen så fotoade vi oss sen orkar jag inte berätta så mycket mer om det..

Tack iaf för alla underbara presenter!! Ja ni kanske undrar vad jag fick? Men de var iaf: En rosa dator som jag skriver på nu(Y) tack mamma, pappa, Emma, Wilma, Momor, Morfar, Farfar & Birger;) sen fick jag ett namn halsband som de står linn på kommer bild sen, Tack Anna med familj, Laila med familj och Anders med familj den var jättefin! Sen fick jag ett armband & örhängen av Nina & Mtas tacktack:D sen fick jag ett smyckes ställ av Annika, tack, Sen fick jag också ett guldhalsband av mormor och morfar.. nu kommer jag inte i håg något mer elr jo av emma och wilma fick jag ett armband med ryska docker som jag ville ha på förra smyckespartyt:) Haha kanske lite rörigt men skitsamma!

Vidare till senare på kvällen... De började med att vi åkte till rastsjön men mopparna! Men de va bara bönder där så vi vände och åkte hem på dirr.. Sen mötte vi killarna och var med dom till typ 11 halv 12.. Men de var synd att vi inte kunde vara ute längre för vi hade nämligen konfa i dag med:@ haha

Sen i dag så hade vi nattvard elr vare heter och de va as drygt men nu är ALLT gjort så jävla skönt!!!! Men vid 3 tiden så åkte jag, Bella, Einar, Tobbe, Erik, Erik, Hampus och Emil till rastsjön:) badade inte så mycket för att de var kallt men vi åkte typ hem halv 5! Sen så har jag solat lite och badat hemma eftersom att de typ har vart 30 grader i dag med, fett nice! 
Sen vart med bella!

Måste gå och lägga mig nu för att de är skola men sån tur så har vi HK typ hela dagen:)(om inte hon är sjuk)
Så Puss & Hej

P.S Bilder kommer sen har inte hunnit ladda in än för man måste installera massa skit...


Ops: MORSDAG I DAG SÄG GRATTIS TILL ALLA, SJ SÅ VISSTE JAG INTE ENS ATT DE VAR SORRY MAMMA ♥


Som man har glömmt helt!

Är det bara jag som har glömmt de här filmerna! Ska nog kolla på dom igen för alla är ju skitbra!

♥Lejonkungen


♥pocahontas


♥Ringaren i norte dam/ sorlig:*( snyft


♥Aladin

Vill ha!

Nu har jag kollat lite på H&M och dett tror jag ska köpa!♥

♥Mysdress, Betty Boop


♥Gladiator/sandaler

♥Jeansjacka/ljus

♥Klänning med guld volanger!

Love Lauren!

När jag kom hem så satt jag typ vid datorn i 10 minuter:O ovanligt!!! haha men sen så satte jag och myste på altanen men jag somnade med mitt täcke över mig till typ halv 5 sen när jag vaknade så gick jag ner och la mig på soffan.. som ni kanske inte vet så är jag fortfarande yr, matt och har ont i huvudet!!

Där kollade jag på "my super 16" elr varen heter.. sen kollade jag på The Hills:) Jag älskar verkligen Lauren♥ Skulle betala miljoner för att få hennes utseénde;) Aja nu kanske de bara har vart tråkiga och dåliga inlägg men jag måste ju
lägga något buttert på bloggen annars har man ju inget liv!


Ser ni inte hur jävla vacker hon är:O haha de kanske bara är jag som tycker det?:)

Räcker inte till!

Nu har jag börjat märka att mitt liv blir mer & mer komplicerat för varje dag.. Och det tar verkligen kol på mig! Liksom jag vet inte vem jag ska vara och hur jag ska vara för att någon ska gilla mig som jag själv är?? Liksom de känns som om mitt liv inte räcker till till den jag är nu.. och jag misslyckas alltid med allt och det kanske beror på att jag inte är säker på hur jag ska vara!

Själv så tycker jag att ni kan bestämmahur ni ska vara för mitt liv blir bara mer komplicerat om ni går fram och tillbaka! Så de skulle vara skönt om ni/du kunde bestämma dig för att de är as drygt att sitta och lista ut hur du verkligen vill och jag tycker att de kan du säga och jagg tror själv att du vet? men annars så får du lista ut de själv eller ni!

För allt skulle bli mycket lättare om jag fick reda på det.. för jag är ingen person som kan bli kastad fram och tillbaka för att vara till något extra.. och jag vet inte vem jag är längre som jag sa tidigare? och jag vill gärna ha en fast possetion! Så det skulle vara skönt om ni kunde bestämma er! Men såklart beror inte de på er utan mig själv också och de är ju svårt nu när man är ungdom att veta hur man ska vara elr? Och jag vet att om några år kommer de inte se likadant ut! Men man ska ta vara på tiden när den finns för kanske ngn dag händer det ngt!

Och jag försöker verkligen men ni får hata mig eller vad som helt men jag kan inte ändra mig fort utan de tar tid att hitta sitt själva jag!

Segt & fult väder!

Kan de bli bättre? Jag är typ helt yr som förut och jag vill verkligen inte att de ska komma tillbax för då kommer jag få panik:S men tror att de är ngt med nacken eller nått? Men jag gick iaf hem i dag lite tidigare alltså typ 20 minuter... Men dagen har vart skitseg och vi hade musik prov som gick i stort sätt bra! Men alltid när jag tycker det så går det sämst:O så jag ska kanske inte säga för mycket!

Sen så fick vi reda på engelskan och de gick sämst!! Aja ovanligt att de inte göre.. När mamma kommer hem så ska jag plugga lite på engelska sen så ska jag skriva min uppsats på engelska:( menmen SKOLAN ÄR SKIT! Tur de att de bara e 11 dagar kvar! Sen så slipper jag den här skiten i typ 9 veckor!

Aja nu måste jag gå och vila för jag ser typ inte vad jag skriver!

Bye Bye<3

Grönan!

Hej!
Kunde nämligen inte berätta något om grönan i går för att jag var as trött sen så var kl typ 12 när jag kom hem!! Men dagen var väl sisådär men de var roligt med de jag va med! Sen så var vi inte bara på grönan utan i domkyrkan och massa andra saker som va skittråkigt!!!! Men aa..

en höjdpunkt var iaf när vi såg kissies(kissies.se) och Amir(gaybloggen.se) Haha var skitpinsamt för jag försökte ta en smygfoto men inte gick de! haha alla dom stog och vrålglodde sedan så tog Amir kort på mig och linnea:D haha pinsamt.. men jag tror att de kanske menade oss som stog vi toaletterna för de fanns toaletter bakom oss! haha men man vet ju aldrig.. De som vi åkte eller jag åkte mest var iaf typ lycktan, vildamusen, pop expressen osv men dager var iaf rätt så lyckad! 


Amir och kissies lite längre fram!


Amanda, Emelie, Sofia och Bella åker tilt


Typ insane när den fasnade!


..


Alla på bussen!:D


Typ den ända bilden på tjejerna finns ingen annan!:(




kvällen och den sista bilden orkar inte ladda upp nya men Fan.. jag har ingen bild på er Jenni
Och Linnea!!! Ni får skicka till mig sen:)

Solig och fin dag!

Hej alla söta!
Denna dag började med att jag inte alls ville gå upp ur sängen pga för jag hade typ inte sovit ngt i natt! Men jag tvingade mig upp iaf!! haha. Sen så har vi typ inte gjort så himmla mycket i skolan, typ jobbat matte, teknik sen typ solat på rasten! Men de blev dirr ingen skillnad på mig men på Bella blev de säkert!

När jag kom hem så ringde Jenni(: hon undrade om jag ville komma förbi och sola men när jag kom dit så blev det molningt och jag gick hem nästan lika snabbt som jag kom för att jag var tvungen att plugga engelska!!! Men shit the same jag kommer ändå inte klara det):

Sen efter maten så drog jag och emelie till gården:D där chillade vi bara.. sen typ kollade lite videoklipp på einars dator... sen kom min kära jenni och var med också:D Men vid halv 9 så åkte emelie hem:( men då spelade vi iaf typ bazz elr vare heter och jag loosade som vanligt..:( haha!

Nu börjar jag bli lite nervös för morgondagen! För vi ska ju till grönan med konfan:D Haha jag kommer typ inte våga åka så mycket men det får bli de de blir(Y) Men en sak jag inte fattar är att vi ska till våran kyrka innan och fixa vrf inte åka till grönan på dirr??:O haha jag kanske är lite ivrig. Aja vi kommer iaf ha den bästa dagen och inte ni!!!!!!

Nu ska jag gå och sova min prinssessömn och ni får ha de så bra pöss pöss<333333


Gröan baby♥

Hej alla!

Förlåt att jag inte har skrivit ngt inlägg idag! Men jag har nämligen vart upptagen med annat:) En av dom sakerna var Bellas dop och de kommer ett videoklipp sen;) Sen så har jag bara slappat med Linnea, Emelie och Bella! Men gårdagen var iaf jättebra.. kollade typ på robinson sen på hundtricket!

Sen så vid typ halv 12 tiden så åkte jag hem!! Sen hände det inte så mycket! Orkar inte skriva ngt mer så aa!
I morgon så är det skola:( Palla att gå... de är typ engelska prov men jag kan typ inget!! Aja bajs dag i morgon men en as bra dag på tisdag när vi ska till grönan!!!:D:D:D:D:D:D:D  aja hejdå!

Barnvakt med Linnea!

Hej  i gen!
Pratade med linnea för kanske 1 timme sen och jag ska möta henne sen vid ica för vi ska vara barnvakt till Kevin, My och Benjamin! Kommer bli kul för jag hade inget annat för mig! Skriver nog kanske ett litet inlägg senare om jag får tillgång till ngn dator men annars så får de här inlägget räcka!

Ha en bra eftermiddag!

PUSS & KRAM LINN!

Hej alla söta!

Denna dag känns skit seg som typ alla dagarna har vart men kl är snart 2 och jag sitter i mina myskläder och utan smink! Haha aa men jag ska nog bara vara hemma eftersom att alla är sura på mig fast jag inte har gjort ngt? Men aa får väl sitta vid datorn hela dagen...

Men nu orkar jag inte skriva mer så jag ska äta upp mina pommes frites!
Hejdå!

Klämmer in dagens Dresscode!

Body/Tröja från GT kosta 199kr?


Chinos från GT kosta 299/199kr kommer inte i håg?


Ballongskalle vs videoinlägg!

Hej people!
Ja som ni kanske har sett på jennis blogg så såg vi ballong huvudet!!! hahaha
Aa den så har vi gjort lite videoinlägg som var lite oseriösa men de kommer nog upp iaf!!
Ska äta chips nu så good bye!


Jennifer, Baren, Film

Hej alla söta!
Nu så har jag ätit pizza på baren och den var mycket god! Jennifer följde också med för jag vill inte sitta själv så det var mysigt! Där chillade vi för övrig sen så gick vi hem till Jennifer för hon ska äta, eller hon gör det nu. Själv så sitter jag och kollar på youtube och lite bloggar och kollar om dom har uppdraterat ngt!

Senare i kväll blir det väl att kolla på tv eller film:) få se hure blir men aa! Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös inför resan till grönan men de ska bli roligt också.. haha man får inte lova för mycket! Men jag vill kunna åka allt men det går såklart inte när det gäller mig....

Aja ha en underbar kväll som jag har, Hejdå!

Innan sommarlovet är slut!

Ska jag:
♥Åka till Grönan 2 gånger!
♥Sova i tält massa gånger!
♥Sola!
♥Shoppa
♥Åka till Turkiet!
♥Klippa mitt hår!
♥Åka till mormor & Morfar!
♥10000000 saker till:D

Tid att skriva!

Hej igen!
Nu så har jag ätit rabarber paj som blev mycket god! Men annars så har jag bara slappat framför datorn.. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag för jag bestämmde mig för att inte åka med till Tierp.. för jag hade skit ont i huvudet! Men de har gått över nu(Y) Så jag kommer typ vara hemma hela  dagen om ingen vill göra ngt! Har sån jävla lust att åka till gränby för att kolla om jeansen finns där? Men jag kanske åker dit om jag inte hittar på ngt annat..

Gårdagen!
Ja gårdagen var mysig iaf! Först så gick jag och Bella till Ica. och vi hittade typ inget så vi försökte vara nyttiga så vi köpte typ loka! Sen gick vi till skolan och mötte Linnea.. Sen chillade vi där en stund sen gick vi till Linnea och åt några spanska bular som va skitgoda, tack Linnea<3

Sen när vi typ hade fikat klart så kom Jenni:D så vi bestämmde oss för att gå ut så vi gick runt lite i ALunda fast alla jävla mygg sög ut allt mitt blod så vi bestämmde oss för att gå till Jennifer för att kolla på Twiglight(Y) Och som sagt den är jättebra! När den var klar så begav vi hemmåt sen så somna jag!!


So sexi haha, Edward & Bella<3

Bakar..

Hej just nu kan jag inte skriva för jag bakar rabarberpaj men skriver ett inlägg om allt som hände i går och vad jag ska göra sen..:D


Ingen Rubrik..

Hej alla där ute!
Jag blev just chockad när jag kollade på klockan! För den är 4 och jag sitter fortfarande i pjamas haha... Men jag tror att jag ska vara med Bella & Linnea & Emelie i dag men jag vet inte? Men jag ska ringa dom nu elr snart iaf.. Om ni skulle se de här så kan ni ringa mig:D

Men idag så sov jag iaf till halv 11 sen så har jag bara segat framför datorn osv osv så det har inte hänt så mycket..
Så nu finns inget mer att skriva.. Det får väl komma ett till inlägg snart där jag skriver ngt mer;)

Bye Bye

Justja har ändrat lite på min designe men den blev inte så lyckad.. men jag tänker lite på hur den ska se ut så aa hejdå ännu en gång!

Vakna, skola, stan...

Hej alla fans!
I dag så har det i stort sätt vart skit segt i skolan men vi jobbade typ bara so, sen med vårt så kallade "vindkraftvärk" hela dagen... Så det finns inte så mycket att skriva om? Men en sak gjorde jag iaf! Jag glömmde mina strumpor, så när jag kom till skolan så kom jag på det så jag fick gå utan strumpor hela dagen haha pinsamt...

Jo i dag så fick jag se Linnea<3 hon var brun(aviss) haha men det var iaf kul att se dig igen.. känndes som 100 år sen sisst. Efter skolan så åkte jag, Emleie, Linnea & Bella till stan! Jag handlade inte mkt men det blev ett linne, sen ett par jeans som jag ska hämta snart.. asså jag har lagt undan;) Se bilderna nedan! Sen så var vi där tills allt stängde sen drog vi till gården.. och nu sitter jag här:) tror att jag ska gå och lägga mig för jag är fett trött!

Men vi höres i morgon för då är vi lediga:D:D:D:D

Orkar inte ladda upp bilder så få bli bilder från gina!!

                          Kosta 99kr på Gina Tricot!


Jeansen som jag ska köpa ngn dag den här veckan!

Tänkte köpa hem i morgon!


De här som jag har visat tidigare tänkte jag köpa hem om de finns kvar!
Kostar 99 kr styck!


Sen någon jeans jacka!

nu måste jag plugga ses i morgon!

Blogg torka!

Hej allt bra med er? jag har skit ont i huvudet och måste plugga! Kan de bli bättre?
I dag har vi haft gymmpa och vi hade brottning som var skitkul... Haha gjorde lite fel då och då men aa! Sen så har jag pluggat "lite" på engelskan! Sen när mamma tog upp att jag måste städa mitt rum för att få barn bidrag så började jag på dirr så nu ser det iaf lite bättre ut! Justja i dag så kom Linnea hem:D<3 ses i morgon honey<3
Nu orkar jag inte skriva mer så hejdå!!!

Före!

Min härliga röra!!


Kolla inte... hehe


Efter!



Ser lite tomt ut:O






Good night sunshines!

Nu ska jag gå och lägga mig god natt & sov så sött:D

Skriver mer tomorrow:D<3


Önskar er ngt!

Bebis<3


Beibs om inte du skulle finnas så vet jag fan inte vad jag skulle ta mig till!! Du är mitt allt och
mitt liv har blivit helt förändrat sen när du kom! Och du ska veta hur jävla orolig jag blev när du fick åka
till Ulltuna:O Så försvinn inte från mig då kommer jag tappa allt och mitt liv kommer bli förstört!!


Måndag & seg skoldag..

Hej alla bloggläsare!
Denna dag har varit seg som sjutton! Först så jobbade vi typ matte i 1 timme sen så hade HK och där pratade hon om konsumment grejs som typ tog 1 timme så man höll på att somna! Men vi gjorde iaf vofflor och 1 kladdkaka som blev mycket goda båda 2.

Resten av dagen har tillbringats med Emelie och vi har chillat, ätit mängder med chips, vart på gården och spelat GH sen typ inget mer.. men dagen var iaf suverän med dig älskling<3 Nej nu måste jag plugga lite smått på oregelbundna verb på engelska ska nämligen ha ett prov den här veckan.. haha kommer få ig men aa..

Snart så ska jog kolla på en serie som jag inte kommer på vad den heter! Den handlar iaf om en tjej som typ är 15 och är gravid.. sen så handlar det om massa andra! Den går på tv400 nu så kolla:D De bästa avsnittet är typ i dag elr jag vet inte men det sägs så:D Fan jag missade 90210.. åå

Lite bilder från dagen!

En jävla röra!


<3


Kladdish


Emelie<3

Grönan börjar närma sig!

Ja nu närmar det sig till grönan med konfan! Nyss när jag räknade ut så var det bara 9 dagar kvar med alla helger... Så det ska bli hur kul som hälst:D Men de dåliga är att höga och snabba karuseller inte är min grej så de kommer nog bli dö tråkigt för mig! men jag får väl tvinga mig i några karuseller fast jag inte kommer att våga..men detta beror nog på att jag åkte ballder och de är därifrån jag har fått skräcken!!

De jag ska åka!
*Extreme (inte säker men jag ska har jag lovat)
*pop expressen
*Vilda musen
*mini frittfall
*kanske jet line
*sen kommer jag inte på ngt mer just nu men det bli något fler saker iaf!! men jag kanske vågarmig upp i lite läskigare saker haha

Nu ska jag snart gå och lägga mig! och jag kom på att vi har HK och fan ta dej om du är sjuk för då dödar jag dig!!!



nya bergochdalbanan tele2 insane! ska absolute inte åka haha

Lite bilder från veckan!


Beccis och Emeline jobbar förfullt!<3


Jobbar också!












kanske lite drygt att skriva på varje bild men jag vet inte vrf jag gjorde det så de får ni stå ut med!

framme vid söndag igen!

Hej allt bra med er? Med mig så är det bra fast jag är trött och orkar inte tänka på skolan... Men den här veckan som kommer så går vi ändå bara 3 dagar så det är nice;D Dagen har iaf tillbringats på Gräsö & Hemma hos Bella. Mtchen slutade 4-0 till alunda som är mycket bra.. om ni inte fattade så spelade bellas lag match på gräsö!

Sen så har vi mest chillat hela dagen + att de har varit döhett ute! Nästan varmebölja haha nejdå men de var iaf skitvarmt ute.. Nu har jag inte så mycket mer att skriva än att de är skitskola i morgon + att jag måste göra nyhets läxan så hejdå

PUSS & HEJ

Norge vann!

Ja nu så vare klart! Norge vann.. JAg tycker att låten var sisådär men aja det är ju kul att vårt grannland vann sen så är det nära för sverige nästa år! Så ja vad mer ska man säga? GRATTIS NORGE:D Men de tråkiga var att sverige kom 6:a men de är ju inte ovanligt nu för tiden att det går sämst för sverige så what ever!

I morgon så ska jag iaf till gräsö med bellas fotbolls lag så jag skriver mer när jag kommer hem:D

Esc & Robinson next--->

Hej igen!
har så tråkigt så jag sitter bara och skriver dåliga inlägg!! Men i kväll så är det Esc & robinson så jag får väl sitta och kolla på både och lite då och då! hoppas iaf att ellenor ska åka och men fick se på en reklam att hon typ ville hem elr nått.. Annars så ska jag nog vara med bella och se de här pogrammen annars vet jag inte?

Längtar efter min kära Linnea som nu har varit i Spaninen i ca 5 dagar(aviss) men hon kommer tillbax på tisdag så då kommer jag förhoppningsvis se henne om det inte skulle hända ngt! Men det Hoppas jag inte att de gör!!!
Nej nu så ska jag byta kläder sen ringa bella ses sen! och jag är jätte dålig på att lägga in bilder men det är för att jag inte orkar ladda in bilder på datorn varje dag så ha tålamod haha...

Dresscode today!
Ljusa jeanslegings:GT
Långärmad tröja: GT
Skinnjacka: Holmlunds
Tygskor: H&M

Fina t-shirtar från GT!


Ska nog köpa den åt höger elr båda sen.. men alla kommer nog köpa dessa så få se hure blir med dom här!
Men de kostar både 99kr så det var ett bra pris;)

Hissar & Dissar!



Dissar!

*Jag hatar nämligen desirees blogg! För att hon uttrycker sig dumma kommetarer och bara för det så är hon nu avstäng och ni kan bara gissa vad hon skrev i sitt sista inlägg! Jo hon skrev att hon blev äcklad av tjejer och killar som hade fränknar! Liksom jävligt omoget.. liksom man kan ju inte råför hur man se ut och bli dömd för sitt yttre! Sen sa hon att om hennes barn skulle se en med fränknar skulle hon hålla för deras ögon? Liksom om jag är i stockholm så skulle jag bara hålla för ögonen när jag skulle få syn på hennes fula äckliga hår!

*De andra som jag dissar är alla hårförlängningar! Och det är vad jag tycker just nu! Men jag tycker att man ska ha sitt vanliga och naturliga hår! liksom de ska inte synnas på långa vägar att man har det för då är det inte snyggt! de ska bara se naturligt ut och inge mer! Men såklar så vill man kanske att håret ska bli längre om man har kort hår men se då till att de inte ser äckligt, torrt och förjävligt ut! Annars så tycker jag att de är okej men det är inget som jag skulle vilja ha nu! då sparar jag hällre än att lägga ner massa pengar på likhår eller nått!

*Den 3:e och sista saken jag dissar är att alla köper lika kläder! liksom man kan inte köpa ngt på Gina utan att 100000 andra kommer med samma kläder! jag tycker att man ska ha sin egen stil och inte bli beroende på andra.. visst så har gina mycket fina saker! Men det är så att de går inte att köpa ngt utan att en annan har det så tänk inte bara på vad andra har för hur skulle det se ut om alla såg likadana ut? JAg tycker iaf inte det skulle vara så kul... Men jag syfftar inte bara på Gina men eftersom att alla ungdomar handlar mest där så tog jag Gina som exempel!

Hissar!

*De som jag hissar nu är att de börjar bli riktigt fint väder ute:D fast de blåser lite men de skadar inte.. Sen så är det perfekt taming att grilla som vi nu har gjort nästan varje helg! och i dag när jag kollade graderna i poolen så var det 18 grader som är rätt så högt:D så snart så är det bara att hoppa i.. och vi har planerat mycket inför sommaren:D

*Det som jag hissar är mopderna! Nu är det bra väder att åka runt på lite turer som jag, Jenni, beccis och bella har gjort.. och det är mycket skönt att komma i väg från allt! Så ta med en engångs grill och lite mat så är det perfekty:) Fast der lite tråkiga är att jag inte fyller förns i oktober och då måste jag ta de där jävla körkortet så det blir en liten diss på den här frågan också!

*Nu blir det mycket hiss om fint väder.. men jag tycker att det är mycket skönt att man kan börja använda sommar kläderna nu! för kanske 7 år sen så var det fortfarande snö ute och här och nu så kan man bara gå i kjol, jeansjacka och gladiatorskor:) så jag hoppas att de kommer vara fint väder näst nästa vecka när vi ska till grönan med konfan;)<3


Gårdagen vs denna dag!

Hej! jag är fortfarnade jätte dålig på at uppdradera!!!! Men jag har nämligen haft kul och inte orkat blogga!
Men gårdagen ängnades med Jenni & Bella sen så kom amanda en liten sväng! Men vi var iaf på gården i stort sätt hela dagen/kvällen för de va grillkväll men jag åt ist pizza med pappa och systrarna för att jag hade lovat att äta med dom!!

Men jag åt lite från de "färdiga" köttet... Sen så gjorde vi inte så mycket vi gick mest runt och chillade och prata sen så åt vi typ glass och sen så kollae vi på när killarna sjöng lips elr vare heter sen så drog vi hem!!! Och de var vid typ 11-tiden så vivar där i typ 7 timmar:O Men (aa)

I dag så vaknade jag upp vid kanske 10-tiden oss Jenni!! Vi har typ pratat i sängen tills nu som är halv 1!! Och det har vart mysigt!! haha de ska inte misstolkas men.. Snart så ska vi äta frukost/lunch sen dra ner till ica och köpa godis:D

Så hejdå så länge:)♥

Ingen tid att blogga denna dag!

Hej sorry för att jag inte har skrivit ngt inlägg men jag har pluggat stenhårt på spanskan utan ngt resultat...:( sen så har jag kollat på wilmas teater och lite andra saker!

Jo Jenni jag och Bella gick och kollade lite på gården hure såg ut osv! sen så gjorde vi lite andra saker annars så har skolan vart som vanligt! sen när jag kom hem så blev jag mycket glad:D!!! i postlådan så fick jag ett brev från en tiding däre stog att jag skulle få en body butter, shower gell och bad hanskar från The body shop så jag hoppas pappa kan hämta ut dom till mig tomorrow!! För att mamma är i thallin elr vare heter så hon kan inte fixa det:/ menmen hoppas han har lust att göra det?

nej nu måste jag duscha och sen lägga mig för jag ska plugga som fan i morgon bitti!!!!!!


Lappen ngn mer som har fått detta?:D

Skola snart..!"#¤%&

Hej!
nu blire ett snabbt inlägg! jag har precis ätit frukost och snart så ska jag sminka mig och klä på mig! Men i dag så åker i moppe till skolan så då behöver vi inte stressa så mycket!! Men jag skriver mer när jag kommer hem!! Men jag ska på min systers teater grej så jajg kommer inte kunna öva på spanskan :O menmen jag får göra det i skolan!!!

Bye Bye♥

Riktiga inlägget!

Hej förlåt att jag inte skrev men jag kunde verkligen inte!
Men nu kommer ett lite större inlägg från dagen!
Dagen började med att jag och Bella mötte Jennifer och Beccis! Sen så gick vi till skolan och bara chillade!
Sen så hade vi träslöjd och jag blev klar med min pall sedan så började jag med en slev osv osv!!!

Sen så på lunchen så bestämmde Jag, Bella, Jenni och Beccis för att ta en liten moppetur efter skolan och det blev det också. Orkar inte berätta så mycket om skoldagen för att den är nästan lika varje dag osv! Men vi bar iaf av vid kanske 3 tiden elr nått. Först så åkte vi till Beccis farmor! Där fick vi saftläsk och goda kakor:D Tack för kakorna beccis farmor!
Sen fortsatte vi till Rastsjön! Haha jag vågade inte åka med på livbåten så att Jag stog lonley på bryggan och väntade i kanske 20 minuter och det var skit läskigt:O Men det blev iaf bättre när de kom tillbax:D<3

När vi skulle åka hem så ville bella promt åka till gruvhålen så vi var tvungna att åka dit! Men det var iaf lite kul och läskigt för de känndes som om det typ spökade där elr nått!! Sen kollade vi på det där gruvhålet som är fyllt med vatten som man kan bada i! Alla säger typ att det är 200 m djupt där så det låter skit läskigt..

sen åkte vi hem men det tog en stund bara för att Jenni och Bella skulle promt in i "slottet" haha! Men när jag kom hem så jobbade jag matte och spanska sen dess har jag inte gjort ngt!!

p.s lite hemliga planer ni vet!

Lite bilder haha!

Beccis farmors kakor<3


Beccis & Jenni ingen bild på Bella där :/ men de kommer några andra:)<3


Fint väder vid bryggan!


Jennifer gör sin snyggaste póse





Hej då!

Där den röda markeringen är tyckte jag att ja såg en gubbe! va skit läskigt + att jag var sj där!
Vattnet!

Gruvhålet ser typ ut som en vattenpöl haha men de är skit djupt!!


Mitt så kallade "slott"


VA typ ngt hål elr nått ??


De här får räcka!!!!

snabbt inlägg!

Hej alla bloggläsare!
Ja nu så berättar jag bara lite snabbt att jag, Bella, Rebecca och Jenni åkte till rastsjön... skriver mer snart! MÅSTE PLUGGA PÅ SPANSKAN!!!

Pallar inte att plugga!

Hej igen! ja mitt förra inlägg kanske lät lite överdirivet men det va de jag ville få ut för jag är bara så jävla trött påre! Men för övrig efter de inlägget så har jag inte pallat att varken plugga med matten eller spanskan så jag får säkert IG på proven iaf!!

Om prick en timme så är melodifestivalen eller eurovison songcontest elr vare heter och då tänkte jag kolla! Men jag har lite panik ändå att jag inte kan allt i matten! Men men..

Ha en bra kväll gott folk

PUSS & HEJ♥

Lite bidrag från eurovison songcontest(kan inte stava)


Sveriges bidrag la voix

Här är Hadise från turkiet!

Tror att det här var Cypern! men den är ur löjlig enligt mig..

Norge: alla säger att den är jättebra men jag tycker den suger!!!

Konfa outfit!

                       Mina ben ser cp ut men det är bara för att jag böjer det ena!!


Så jävla trött!

Asså nu börjar jag bli riktigt trött på alla fjortisar dom iritterar mig så jävla mycket! Och fatta vad jag blir lack när alla killarna säger att vi är fjortisar:@ Och jag fattar liksom inte vrf man "vill vara det" är det ngt man ska vara riktigt stolt över? det värkar som det   när det gäller "vissa personer iaf"! Men om jag skulle vara det så skulle jag iaf inte vara stolt!:O liksom alla ser ner på en som om man var störd! så skyll er själva! Liksom jag har själv fondation(kan ej stava) på läpparna i blan men det är bara för att jag har fräknar percis på kanten så jag vill inte att de ska synas men annars så fattar jag inte vrf man ska ha det så ni som har det? vrf tycker ni det är så himla snyggt?

Aja ni vet nog själva vilka ni er så försvinn från min syn tack! SKAFFA ER ETT LIV!!!


Fina saker från GinaT!




tråkig dag..

Hej på er! Som sagt som ni ser så har jag minskat med bilder i mina inlägg men det skare bli ändring på.. snart! Dagen har vart lång och tråkig har typ bara ritat av typ Emelie men den blev inte så lyckan sen har vi haft gymmpa! Och nu så brhöver inte vi vara ute längre för att vi har tagit alla kontrollerna.

Ja just nu så längtar jag tills mamma kommer hem för att hon ska köpa mina gladiator skor fast  men klackar.. Fast jag måste plugga och det gör mig bara spyfärdig!!

Nu MÅSTE jag plugga matte annars kommer jag få IG!!!

Dresscode!
Mjukisar: IT
t-shirt: Nw

Lite bilder från de tidigare dagarna!

Idag :D


jorgubbar som vi åt i söndags:D


Emelie<3


orkar inte ladda upp mer för att det tar så lång tid!! Men jag kom på nu att melodifestivalen är väl i kväll asså för tävligen? tyckte de sa det på radion i morse elr jag kanske hörde fel?

smyckeparty & sista inlägget för dagen!


Hej alla där ute!
Nyss eller för kanske 1½ timme sen så kom jag hem från Jenni för hennes mamma hade smyckeparty! Jag hittade några fina saker men det får jag köpa senare! För när jag kollade mina pengar på baken i dag så hade jag bara 189kr utav 1300??? Så jag undrar vad alla pengarna har tagit vägen visserligen så har jag köppt lite små saker men det ska inte ha tagit slut så fort!

Nu sitter jag med min speciallare vilket är fil, grönt åpple, linser och solrosfrön! låter kanske lite äckligt men dt är mycket lovely!! Asså jag har inte orkat plugga i dag en av anledningarna är väl att jag är lite lack från den insidenten i skolan sen så har jag skit ont i huvudet eller om det är nacken känner inte vart smärtan kommer i från haha...

Nu så ska jag kolla lite på bloggar sen så ska jag bara kolla runt lite så ses i morgon!

Haha Bella, Emelie och (Elaine) i tidingen från vårmarknaden!<3

Hemma och är jävligt lack...!

Hej i gen.. Ja dagen har slutat cp stört och det började med att vi inte hade någon HK "för att hon var sjuk" men aja sen så fick vi jobba iaf fast det bara finns saker att plugga till och dt orkar. Sen när vi skulle gå till matan när den typ var 11:59 så fick "våran käre mentor" DAMP! Liksom alla andra i 7:an gick också..men dom fick inget skäll?

Men jag jobbade med spanskan! Sen när det andra började gå till matan så kom jag lite efter då började hon prata med mig och skälla ut mig och jag sa att jag hade jobbat och hon började tjafsa! Men Lena-stina sa själv att jag hade jobbat och då hade hon inget att säga. Sen så stog dom andra typ i trappan och väntade på mig och då kom vår mentor(eftersom om jag nämner namn kan hon säker anklaga mig gör ngt så det är bäst så här) Och det blev ett jävla gräl men jag gick ner eftersom att hon redan hade pratat med mig.. Och det tog kanske 10 minuter innan de kom ner?

Nu orkar jag inte berätta  mer men nu är vi avstänga från datorn fast vi inte har gjort ngt! Sen så är hon tjurig som F*N men jag hoppas att hon slutar annars så byter jag fan klass!!!!!!!!!!!!!!!!

Dresscode!
Jeansleggins: GT 199kr
Tröja/T-shirt: H&M 199kr
Adidas wct tröja: Stadium prisen var runt 500 elr nått?

Nu så ska jag plugga och äta min marsmellows sörja + att jag ska göra lite andra saker men jag skriver nog mer i kväll annars så skriver jag mer i morgon!!!!

Söta Blusar!



De finns på H&M för 249kr♥

Inbott & HK snart..

Hej kära bloggläsare!
Fick just reda på att det hade vart inbrott på vår skola? men iaf  snart så ska vi på rast sen så ska vi ha HK.. Men vi skulle tydligen göra fisk men vi kan ju lura henne och säga att vi redan har gjort det. Annars så får vi väl tvinga i oss det? Men jag kan inte skriva mer nu för jag måste gå på rast men jag vet inte om det blir ngt mer inlägg för att jag måste plugga till 2 prov som vi har den här veckan så vi hörs sen:)


Onödig rubrik?

Hej allt bra med er? Med mig så är det bra:D
Gårdagen kan jag berätta lite snabbt om men det var iaf inget speciellt.. Vi gick till Niklas i Linnea och Jennifers klass och spelade giutarhero sen kollade vi på Transformens elr varen heter? Så vi kom hem vid kanske halv 3 tiden? Men det hände också lite andra saker men det vill jag inte ta upp här..

I Morse så vaknade vi upp hos amanda och jag och Jennifer åkte hem med moppen vid kanske 12-tiden? Sen så då satt jag bara vid datorn sen så drog jag hem till Bella för att Emelie var också där! Men vi han inte göra så mycket innan vi skulle dra i väg på Bellas match så vi lagade lite mat som fick bli lövbiff, klyftpotatis, campinjoner och bienessås(kan inte stava) och sen så åkte vi till smalingen:D

Men eftersom att de var typ 1½ timme tills hennes match skulle börja så gick jag och emelia hem till henne och leta efter ett parasoll som vi skulle ha till matchen.. men när vi kom dit så var det sol! Matchen mot Storvreta blev iaf förlust med
3-2 och en tjej gjorde typ illa sig så ambulansen fick komma?

Sen efter den matchen så kollade vi lite på p-93,94 fast de va skit kallt så vi gick till bellas farmor en lite stund sen vidare till hörnan och köppte godis! Sen så kom jennifer och mötte oss, och vi chillade bara! Sen fick jag en ide att vi skulle gå upp och kolla hure såg ut på gården och det var jättefint.. Och de ska öppna på måndag nästa vecka!

Aja nu ska jag gå och äta äppelpaj så hare bra gott folk!

Lite bilder kommer sen!

Konfa..

Hej!
I dag så fick jag ingen sovmorgon för att vi skulle ha konfa träff! Men i dag så pröva vi iaf vvåra kåpor haha aa dom var lite stora.. Men sen så pratade vi lite om allt som vi har pratat om tidigare... Men när vi skulle öva att gå in i kyrkan osv så började jag faktiskt bli lite nervös, haha! För jag sitter typ längst ut vid stolarna så att alla kommer att se mig:O men men..
Sen så åt vi de vanliga "Korv och mackor" börjar bli lite less på dom men tur att de va sista gången i dag:D

Men för mig och Amanda och de andra så blev de typ inte de bara för att vi har gått för några gånger så vi måste gå en extra kurs haha.. Sen den 26 maj så ska vi typ åka till Grönan och det ska bli kul.. Nu orkar jag inte skriva så mycket mer men i kväll så ska jag vara med: Jennifer, Linnea, Amanda, Bella och Emelie så få se vad vi hittar på för ngt:D




Till Konfan!

Dom här tänkte jag köpa till konfan! de kostar 299kr på skopunkten med de är 9cm klack så jag vet inte om jag kommer kunna gå i dom? Men jag får väl lämna tbx dom annars! men jag måste ha skor tills morgon eftersom att vi ska pröva kopor på konfan!



!
      


MIN BLOGG ÄR SMÄMST

ÅÅ JAG HATAR MIN BLOGG DEN SUGER / HEJDÅ

Twilight & lite från skolan...

Hej allt bra med er? haha jag är förälskad♥:D haha (a)
Men i dag så hade vi bara gymmpa, och vi hade typ orientering och det gick bra..
Sen så kollade vi på twilight och jag tycker att den här filmen är den bästa jag någonsin har sätt:D Asså man blir ju förälskad i "Edward" haha

Mamma ska beställa hem boken också, men jag vill läsa alla 4 men eftersom att jag hatar att läsa så ska jag nog inte besälla alla haha.. men många säger att boken är bättre för att det är mer detaljer men det får jag se..
Aja nu ska jag hem till Amanda elr Emelie... Asså jag värkar lite efter men jag har inte haft tid för att kolla på filmen vlket jag tycker är ett misstag så..
 
          


kollar på Hockey!

och det är bara några minuter kvar! och just nu så leder Sverige mot tjeken med 2-1 och de ligger lite risigt till just nu.. men jag hoppas att de vinner för annars går de inte vidare men alltid när jag kollar så förlorar dom men tur att jag bara har kollat i typ 5 minuter annars skulle hela matchen vara försötrd! DOM VANN SÅ NU BEHÖVER NI INTE OROA ER HAHAH:D




God natt för övrig för nu måste jag duscha sen så ska jag gå och lägga mig! För annars kommer jag inte orka upp i morgon... Men jag skriver mer i morgon:D


köpt godis!

Hej igen!
Nu så har jag och Bella gått ner och köpt godis! För jag var tvungen att gå ut med chili!
Sen så har vi inte gjort så mycket än, men vi ska snart gå ne roch kolla på tv så hejdå♥

Vårfint!


När jag såg dessa skor så ville jag klicka hem dom på dirr men jag har inga pengar! suck... Men jag sparar hälre pengar till Turkiet där det finns massa skor än att köpa de här från Usa där frakten kostar typ 500 kr aja men jag tycker iaf att dom var fina:D De kostar typ bara 149kr också(billigt)

Bilder och lite från dagen!

Hej alla läsare!
I dag så har det inte hänt så mycket direkt!
Men dagen började med att jag gick upp och gjorde i ordning mig sen så gick bella & jag till skolan... Första timmen så hade vi bild och då kom Sofia som vi inte har sätt på länge (känns det som) Fast hon bara har vart borta i 1 vecka men de var iaf trevelans att hon är i skolan igen:D Sen så har vi haft musik och där spelade vi typ mamma mia alltså Abba låten och det gick väl som det gick haha! Men hon undrade om vår klass ville spela på avslutningen bara för att hon tyckte vi var så bra klass:D haha känd på den ni:D Sen när vi hade lunch så åkte jag hem till min BEBIS♥ sen när jag kom tillbaka så hade vi so tills vi nästa slutade och då så gick vi igenom reflektioner i grupper och det var ganska kul! Sen så gick jag hem sen dess så har jag bara druckit varma koppen sen suttit vid datorn!

Hoppas ni har haft en bra dag det har iaf jag:D

En video från musiken kommer sen men de får duga med bilder en så länge♥:D 


Gårdagen!

Hej!
I går så hade jag ingen ork att skriva när jag kom hem men jag var iaf med Bella & Emelie och vi hoppade studsmatta(som det kommer en film på senare) sen så Solade dom solarium... Haha men jag håller mig till brun utan sol just nu! Sen så vet jag inte om det hände så mycket mer? Elr efter skolan så gick vi till Amanda och kollade på He´s the girl!! Den har ja sätt 1 gång tidigare men den är iaf jättebra så den tycker jag att ni ska se:D

Nu orkar jag inte skriva mer om det
Hejdå♥


I skolan:D

Hej people!
 nu sitter jag i skolan för det finns inget att göra! Men det har iaf vart jättesköt i dag eftersom att ingen typ är i skolan. Men vi har fått kollat på någon film från afganistan bara för att vi inte jobbade in pengar till de landet... Men den var iaf bra.. Nu har jag precis jobbat klart om svarta hål eller typ frågorna men de är lite kvar! Och vi slutar nu så jag skriver mer i eftermiddag!!!

Så hejdå så länge!

Duscha... nighty nighty

Hej igen!
De fick bli ett till inlägg men nu ska jag iaf snart duscha sen ska jag prova min nya brun utan sol som mamma köpte i dag! För när jag har provat den från dove så har det bara blivit ojämt! Så då blir jag tvungen att gå med lånngarmade tröjor i flera veckor! Så nu hoppas jag att den här ska vara lite bättre annars får jag väl skrubba med stål ull elr nått för att de ska försvinna:D

Jo glömmde berätta att de är opration dagsverk i morgon! De är typ en dag man jobbar i hop pengar till andra länder där de har svårt och i år tror jag att de var Afganistan(kan inte stava) pengarna skulle gå till... Men jag bestämmde mig för att gå till skolan ist. Där är det ändå lungt och skönt och då slipper man slösa 200 spänn + att man slipper att jobba. Men vi får kanske ändå gå hem eftersom att vi bara har rymden kvar:D Nu orkar jag inte skriva mer!!

GOD NATT ♥

Mean girls 2 & fotbolls matchen!

♥Hej alla glada♥
Här sitter jag med frysna fingrar och kan knappt skriva! Men iaf så började matchen med att Knivsta gjorde 1 mål, sen så kvitterade Alunda först med 1 mål sen så blev det till 5 innan jag åkte hem! Men just nu så vet jag inte vad det står för jag åkte hem tidigare? Men jag får nog reda på det snart..

Jo jag läste på en annan blogg att Mean Girls 2 skulle komma! Det finns några sidor som det står att den ska komma i år alltså 2009 men man vet inte vilka skådespelare som ska vara med? Så de här ska bli intressant om det kommer en uppföljare:D


Tisdag!

Hej allt bra med er? med mig är det über bäst..
Dagen började med att jag gick upp vid halv 8 och sen gjorde jag i ordning mig!  Sen fick jag de dåliga tanken att vi skulle ha engelska muntligt!! Men jag sket i det och tänkte på annat för jag hade ändå inte hunnit förbereda mig. Sen när vi kom till skolan så hade vi Spaska första timmen sen så fick vi reda på att vi skulle ha prov nästa fredag och jag fattar inget utav det som vi ska ha prov på, haha elr jo lite..

Sen så hade vi metorstid där vi bara pratatde om vår engelska lärare osv osv..... Sen så gjorde vi inte så mycket mer... Elr vi hade gymmpa ute men de va inte ngt speciellt... Haha ni skulle ha sätt när jag både ramla i trappan i Cafeterian sen när vi hade orientering hahah aja Sen hade vi engelskan och den gick inge bra menmen haha

Sen har jag bara vart hemma och tryckt i mig glass och nudlar, vilken bra blandning ellerhur! Skriver mer sen, och ska kanske kolla på emelie och bellas match som är vid 6-tiden..

Så hejdå så länge:D♥


BEBIS♥

Mat & Plugga...

Hej i gen!
Ja mitt förra inlägg var lite bittert haha men nu så.. är det lite bättre!
Nu har jag ätit pyttipanna och snart så ska jag jobba med de där jävla engelska arbetet som har försvunnit!!! + att jag har muntligt i morgon på engelskan och jag måste förbereda den!"#¤%& och jag vågar typ inte prata engelska för jag kan inte prata!!! Men vad tycker ni att jag ska prata om???? jag har ingen aning så ge gärna lite förslag..

Annars så har det inte hänt något speciellt sen jag skrev sist så nu finns det inge mer att skriva så hejdå igen!! ♥


CP DAG!

Hej alla glada!
Den här dagen har varit skit dålig för mig!!!!! Först så skulle jag lämna in mitt engelska arbete som typ var 2 sidor! Och den här borta så nu måste jag typ göra om:O. Sen så har bara allt gått dåligt helt enkelt... Men vi fick iaf gå hem innan lunch då de var skönt.

Annars så har vi bara gjort en "grej" som ingen kommer få veta... Och de är bara mellan oss asså emelie, amanda, Bella och jag... Sen har vi bara pratat och ätit mat.. Just nu så fryser jag p.g.a att jag hade jackan hos linnea så jag var tvungen att åka utan + att de spöregnade menmen

Orkar inte skriva mer bybye

VÄRLDENS SÄMSTA INLÄGG MEN DE FÅR DUGA!

Hos Amanda

Hej!
Jag blir dåligare och dåligare för varje dag som går på att uppdradera.. Men som ni vet så har jag inte så mycket tid!
Dagen har iaf bestått av att först kollat på Bellas match med Amanda, Emelie & Linnea. Och den slutade 2-0 till töff! Men Alunda spelade mycket bättre och Töff hade bara tur...

Sen så de bästa av allt är att jag känner att min förkylning elr vare är har börjat försvinna:D Så de kanske blir en bra skoldag i morgon.. Sen i dag så har vi köpt glass i glassbaren sen så nu så är vi hos Amanda och de läser tidningar och jag sitter vid datorn men jag ska försöka och slita mig loss från den nu så hejdå♥

Skriver kanske när jag kommer hem men eftersom att jag är både glömsk och inte orkar så kan jag inte lova, hahah!

Hej där ute!

allt bra med er? med mig är de sämst!
Sen när vi tältade så har jag blivit sjuk.. har feber, ont i skalle, hur ycket snor som helst osv osv! Och i dag så har jag bara gått ner till marknaden och typ lämnat mina 2 kladdkakor sen så stog jag i 1 timme också.. sen så har jag bara sovit bort hela denna fina dag!! Men jag känner liksom att jag är sjuk liksom hela kroppen känns helt mör elr vare heter!

Aja hoppas jag mår bättre i morgon för att jag, linnea och emelie ska kolla på bellas match id 11 tiden i morgon och då vill jag inte vara sjuk elr nått som jag antaglien kommer att vara men skit samma! Just nu så sitter jag vid datorn sen så kollar jag på robinson då & då så de är inte så mycket menmen

Haha vill bara säga GRATTIS TILL BELLA & EMELIE SOM KANSKE KOMMER MED I UNT I MORGON P.G.A VÅRMARKNADEN:D


Pollen & förkyld

Hej!
jag är ganska glömsk men jag glömmde berätta vad vi gjorde i dag!
Först så vakade jag kl 10, och då gick jag ut på Amandas balkong och åt chips och läste en tidning! (ohälsosam) Sen strax efter så vaknade de andra!

Direkt är vi hade städat, tagit bort tältet o.s.v. så började vi göra pankakor till frukost:D Alla blev inte bra men det gjorde inget! Sen efter så satte vi på grillen och då så grillade vi marsmellows haha kan forfarande inte stava! Sen åkte jag hem.. För jag  var tvugen att baka till vårmarknaden i morgon för våran klass ska stå då och jag fick den första tiden, och det fick bli 2 kladkakor!

Men när jag kom hem så började jag känna mig helt seg i skallen och allt gick skit sakta, kunde typ ite tänka!!!! Så nu har jag feber ,ont i huvudet, klåda i ögonen, snorig tack vare kylan som var.. Nu vet jag inte ens om jag kan stå i morgon!!! Menmen får väl tvinga mig ner!

Finns inte så mycket mer att säga att den här dagen har varit solig och en ren skitdag för mig eftersom den här jävla pollen allergin tar kol på mig!! hoppas de blir bättre i morgon för jag vill inte att hela jävla helgen ska bli förstörd!!

Valborg!

Hej! förlåt att jag inte har skrivit men jag har nämligen haft de bäst.. Inte för att någon av er skulle vry er men ändå!
Dagen började med att vi först åkte till Uppsala vid kanske 5 över 9 bussen elr nått! Där gjorde vi inte så myclet handlade mest sen kollade vi kanske på forsränningen i 5 minuter! Så de var typ ingen speciell dag enligt mig.. Men när vi var klara så åkte vi hem vid kanske 12 tiden och då när vi kom hem så åkte jag hem för att jag skulle hämta min kyckling som jag skulle grilla men när jag kom till Amanda så hade jag glömmt den!! Fattade inte hur jag lyckades menmen!

Så jag blev tvungen att åka hem igen! När jag kom tillbaka så hade de andra börjat sätta upp vårat tält som vi skulle sova i och de va ganska stort.. Men många tyckte vi var helt galna för att de skulle typ bli 4- grader på natten men de sket vi fullständigt i! Orkar inte rabbla upp allt som vi gjorde men vi chillade bara och de va fett skönt ute.. Sen vi kanske 10 tiden så åkte vi till Gimo för att vi skulle träffa lite folk men de blev en jävla diss när vi kom dit? så vi fick stå och vänta på bussen i typ 1 timme!! Men vi hade iaf roligt när några killar trollade för oss med en cigarett haha:D

Sen när vi kom hem så kom Martin, Hampus, Hampus.T, Simon, Dodil, Ali men vi grillade bara marsmellows (kan inte stava, what ever) Sen så gick vi och la oss! Men vid kanske 3 tiden så väckte en jävla bil oss så vi vaknade och vi höll på att frysa i hjäl!!! Så vi fick bära in allt och gå och lägga oss där inne och de kan jag säga var mycket skönt:D

Sen så hände det inge mer!! haha låter kanske lite konstigt när jag skriver menmen!!

Massa bilder kommer sen men min mobil vill inte överföra bilderna:@

RSS 2.0